Fasadmålning i Bålsta

I vårt klimat utsätts fasaden för stora påfrestningar. Därför är det viktigt att inte vänta för länge med ommålningen så satsa på att måla fasaden lite oftare än vad färgtillverkaren skriver på burken.
Vi hjälper er gärna med rådgivning och besiktning så att rätt behandling görs.
Vi utför fasadmålning på ett sätt som bevarar huset och tål påfrestningarna i vårt klimat.

Du som kund behöver inte hyra ställningar eller köpa färg, det sköter vi själva.
Det enda du behöver göra är att bestämma vilken kulör du ska ha på fasaden och att vi kommer överens om när vi ska starta fasadmålningen.

Anlita oss till Fasadmålning i Bålsta

Vi har ambitionen att vara ett pålitligt och lättillgängligt företag med moderna metoder på en alltmer konkurrensutsatt marknad. Vi vet att det alltid kommer att finnas någon som erbjuder ett lägre pris. Därför är inte vårt mål att vara den billigaste målaren i Bålsta. Vårt mål är att den sammantagna effekten och upplevelsen av vårt arbete ska vara den mest prisvärda, dvs det bästa valet i förhållande till priset. Eftersom vi gör så mycket mer än målning och tapetsering brukar våra kunder känna att de får ut det lilla extra. Självklart utför vi vårt arbete med garanti och ansvarsförsäkring. Anlita oss för fasadmålning i Bålsta med omnejd.

Beskriv ditt objekt

Fasadmålning

Vi utför nymålning och ommålning av fasader eller väggar som behöver rustas upp. Många glömmer att måla under längre perioder och får senare ångra det när de måste göra dyrare renoveringar ändå. Alla saker som är ute och oskyddat får ordentliga påfrestningar av väder och vind. Våra målare i Västerås lindrar den här påfrestningen och om du hör av dig till oss så ger vi dig en kostnadsfri offert.

Vi ser inget arbete som för litet och inget är heller för stort så vi välkomnar därför vilket arbete du än har till oss.

Utvändigt måleri

  • Utvändig målning / Fasadmålning i Bålsta – förändra din fasad för ditt hem enkelt genom att kontakta oss.
  • Du kanske vill skrapa ditt hus själv så sköter vi utomhusmålningen.
  • Eller så skrapar vi och du sköter själv utomhusmålningen.
  • Vi erbjuder våra kunder kompletta helhetslösningar inom måleri.
  • Med rätt färgsättning kan du förändra ett helt rum, eller er fastighet. Så låt färgen komma till sin rätt.
  • Medans du anlitar oss för fasadmålning i Bålsta så kan du passa på att måla fönster så är hela utsidan på huset i toppskick. Vi byter även panel vid behov.